SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

VAKIF HAFTASI BAŞLIYOR

VAKIF HAFTASI BAŞLIYOR
Bu haber 11 Mayıs 2020 - 11:01 'de eklendi ve 1.417 views kez görüntülendi.

 

Vakıf Haftasının her sene olduğu gibi bu sene de 11-17 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlikler ile ülkemiz genelinde kutlanması planlanmış idi.

 

Ancak Vakıf Haftası bu yıl, Covid – 19 salgını nedeniyle sosyal medya kanalları ve kitle iletişim araçları kanalıyla kutlanacaktır. Haftanın bu seneki teması “Vakıf Medeniyetinde Şefkat ve Merhamet”tir.

 

Bugün dünya gündeminin en önemli başlıklarını oluşturan, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi kavramların vakıf olgusunun tam merkezinde yer aldığı düşünüldüğünde, medeniyetimizin yapı taşı niteliğindeki vakıf şuuruna dikkat çekilmesi, vakıf kurulmasına teşvik edilmesi, vakıf olgusunun ve içerdiği yüce idealler ile zarif duygularınanımsatılması, yaşatılması ve canlı tutulması bakımından sizlerden alacağımız güç ve destek bizler için son derece anlamlıdır.

 

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesapları, Instagram, Twitter, Facebook ve Youtube üzerinden takip edilebilir.

 

11-17 Mayıs tarihleri arasında, vakıf konusuna hususi bir yer ayırmak isteyen tüm medya kuruluşlarına ve çalışanlarına gereken özel bilgi ve görsel desteğin sağlanacağını belirtir, Vakıf Haftanızı kutlarız.

T.C.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA